Silkkikukat

Silkkikukat ovat liikkeemme erikoisosaamista. Tarjoamme monipuolisesti ja ammattitaidolla erilaiset silkkikukista tehdyt pöytä-asetelmat, kimput, morsiuskimput, tilakoristelut sekä ovi- ja seinäkoristeet.

Kukka-asetelmat

punainen_ruusu
Näyttävä silkkikukka-asetelma piristää arkistakin päivää

Kukka-asetelmat ja -kimput sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Ne antavat viimeistellyn vaikutelman pöytäkattauksissa ja sisustamisessa. Niitä voidaan käyttää mm. vastaanottotiskeillä, neuvotteluhuoneissa ja erilaisissa kodin ja yritysten juhlissa.

Me Floristin kukkastudiolla rakentamme monipuolisesti kukka-asetelmia, jotka voivat olla suuria, pieniä, koristeellisia tai pelkistettyjä. Valmistamme myös toivotun asetelman silkkikukista, jolloin siitä tulee kestävä, tuoksuton ja helposti puhdistettava koriste. Valmistamme kukka-asetelmia myös asiakkaan omiin astioihin.

Morsiuskimput

morsius_kimput-300x178
Silkkisessä morsiuskimpussa muistot elävät kauniina pitkään

Häistä jää ikuiset muistot ja silkkikukista ammattitaidolla valmistettu, yksilöllinen morsiuskimppu kestää ihailua vielä vuosienkin päästä. Floristin kukkastudio valmistaa morsiuskimput toiveiden mukaan ja ne voivat olla pyöreitä, laskeutuvia, pisaranmallisia, valtikkakimppuja, ranteessa kannettavia tai pukukoristeita. Lisäksi teemme rintavieheitä sekä morsiustytön ja sulhaspojan koristeet.

Viherkasvit

vihersuunnittelu_yrityksille-300x178
Silkkiset ruukkukukat ovat helppohoitoisia ja pitkäikäisiä

Floristin kukkastudio tarjoaa laajan valikoiman, erikokoisia silkkisiä viherkasveja ja ruukkukukkia. Valikoimista löytyy vaihtoehtoja pienistä kasveista suuriin puihin ja erilaisiin köynnöksiin. Viherkasvien vaihtoehtona silkkikasvit ovat laadukkaita, helppohoitoisia ja kestäviä, koska niissä on vähintään viisinkertainen värjäys.

Tästä syystä silkkikukat kestävät hyvin auringonvaloa ja lämpötilan vaihtelua. Silkkikasvien hoitaminen on hyvin yksinkertaista, koska niiden puhdistamiseen riittää säännöllinen puhdistaminen pölyhuiskalla tai vedellä. Silkkikasvit ovat ihanteellinen vaihtoehto paikkoihin, joissa käydään harvemmin sekä olosuhteisiin, joissa tavalliset kasvit eivät muuten menestyisi.

Comments are closed.