Floristin KukkaStudio

li1

Floristin KukkaStudio on vuonna 2006 perustettu silkkikukkien erikoisliike, jonka valikoimista löytyy runsaasti erilaisia silkkisiä viherkasveja sekä kukkivia ruukkukasveja. Vuodenajan ja sesongin mukaan vaihtuvista valikoimista löytyy myös runsaasti leikkokukkia sekä sisustus- ja lahjatavaroita.

Toimitamme myös toiveittenne mukaiset kukka-asetelmat, morsiuskimput, tilakoristelut ja viherkasvit. Suunnittelemme ja toteutamme yksilölliset sisustukset silkkikasveista toimitiloihin, yksityiskoteihin tai esimerkiksi lasitetulle parvekkeelle.

Meiltä löydät lahjat mm. häihin, kihlajaisiin, ristiäisiin, ylioppilaalle, valmistuneelle, syntymäpäiville ja suruvalitteluun. Tarjontaamme kuuluu myös runsas valkoima erilaisia enkeleitä.

Historia

Silkkikukkiin erikoistunut Floristin KukkaStudio sai alkunsa floristi Heli Mertasen toimesta kodin yhteydessä olevassa pienessä työhuoneessa, jossa syntyi silkkikukka-asetelmia myyntiin mm. messuille. Unelma omasta silkkikukka- ja sisustusliikkeestä toteutui vuonna 2006, jolloin toiminta alkoi Kauppakeskus Kolmisopessa, Kuopiossa.

Vuonna 2014 liike siirtyi Kuopion keskustaan Ajurinkadulle ja siitä pari vuotta sitten nykyiselle paikalleen H-tavarataloon.

Comments are closed.